Hvad er festsko og selskabssko anno 2021?

For relativt få år siden var betegnelsen for en festsko: Sorte pumps i glat skind eller ruskind med 5-6 cm hæl. Skulle det være ekstra festligt kunne man købe et par pumps i sort lak eller forsat i glat skind, med et guldfarvet pyntespænde på.

Whose days are over!!

Og mange vil sige: Thank god for that!!

I dag er selskabsskoen et vidt begreb. Jo der er stadig mange der betegner pumps som en festsko, men der er lige så mange der ønsker en ballerina eller en mokassin med nitter på. Nogle vil gerne have en lille 2-3 cm hæl, og andre ønsker en festsko med 10-12 cm hæl. 

 

 

Hvilken farve er mest populær når det gælder festsko?

Vi kan selvfølgelig ikke svare for alle skobutikker, men hos os er den sorte farve stadig den mest eftertragtede farve. Den blå farve ligger dog tæt på den sorte farve, og især den mørkeblå midnight farve fra Gabor er populær hos vores kunder.

Skal det ikke være de klassiske farver som sort & blå, så er mange kunder vilde med rød og gul. Den lille sorte kjole står i skarp kontrast med et par høje gule sandaler eller en postkasse rød stiletsko med spids snude. 

De lyse farver som beige, nude, hvid og rosa er på mode lige nu, men vi har erfaret at vores kunder primært ikke ønsker de lyse farver. Mange kunder siger at deres fødder er rigeligt store i en sort farve, så med en lys farve på skoene, vil de føle at deres fødder vokser flere størrelser. 

-70%
299,00
999,00
Du sparer: 700,00
Model/varenr.: BS0826
  • 43 / UK 9
  • 44 / UK 9½
-70%
299,00
999,00
Du sparer: 700,00
Model/varenr.: BS8301
  • 43 / UK 9
  • 44 / UK 9½
FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev