Saucony er et af verdens førende løbebrands, som bygger på præstation, innovation og stil med et mål om at skabe overbevisende sko og beklædning gennem deres anerkendte brands Saucony og Saucony Originals. Saucony blev grundlagt i 1898, for at udstyre og styrke den menneskelige ånd i alle skridt, alle løb og i alle samfund. 

Saucony er et relativt nyt mærke hos os, og henvender sig primært til udendørs løbere. Når det er sagt, så sælger vi også mange modeller fra Saucony til almindelig hverdagsbrug. De laver flere løbesko i to forskellige vidder/bredder, og vi har hos os, fokus på deres Wide modeller. Vi har tidligere testet Saconys Medium vidde løbesko, men mange kunder syntes at de blev for smalle til deres fødder. Saucony laver løbesko i store størrelser, og selv disse bliver produceret i kraftige og sprælske farver. Det behøver altså ikke at være de sorte diskrete løbesko du skal vælge ude hos os. Det har med tiden vist sig, at det faktisk er farverne vi sælger mest af, og når du alligevel skal ud og brænde kalorier af, hvorfor så ikke samtidig have en fest på fødderne.

Betyder det at Saucony Wide har god plads i forfoden? JA, det gør det, men Du må dog ikke forveksle Saucony Wide med Propét Wide. Der er stor forskel på deres bredde. Har du blot brug en smule ekstra plads i dine sko, så kan du sagtens vælge Saucony, men har du decideret brug for meget bredde, så er det vores løbesko fra Propét som du skal vælge. Propét løbesko har også den fordel at mange af dem har to løse indlægssåler i sig. Du kan tages ned nederste sål ud ( den blå ) og derved kan du få endnu mere plads i skoen. De fleste af vores brede løbesko lukkes med snørebånd, men der er også enkelte der lukkes med velcro.

Skal du ikke bruge løbeskoene til decideret løb, men til almindelig træning i fitnesscentret, så er de også fint egnet til det. Alle vores løbesko fra Saucony køber vi hjem i størrelse 48, 49, 50. Få modeller produceres op til størrelse 51, og disse bestilles selvfølgelig også hjem til Jer.

Model/varenr.: Saucony294
  • 47 / UK 12
FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev