Gabor sko er det velkendte skomærke fra Tyskland. Gabor er kendt for deres utrolig gode pasform, smarte designs og ikke mindst deres utrolige gode materialer. Hos Giant Shoes er Gabor et yderst populært mærke som mange af vores kunder elsker. Vi har mange typer sko fra Gabor - Ballerinaer, hyttesko, sandaler, sneakers, korte støvler og lange støvler. Gabor laver 3 forskellige bredder på deres sko.

F = smal, G = medium, H = rummelig

Find din rigtige størrelse på Gabor sko ( målene kan variere, men som regel er de gode til at producere de samme mål på deres modeller )

Størrelse 43 / 9 = 28,5 cm.

Størrelse  44 / 9,5 = 29 cm.

 

Du går aldrig galt i byen med et par sko fra Gabor. Det mener vi selv og også mange af vores kunder. Selvfølgelig passer Gabor´s pasform ikke til alle fødder, og vi har da også nogle få kunder som ikke foretrækker Gabor. Det hører dog til sjældenhederne, og rigtig mange af vores damekunder har et eller flere par Gabor stående hjemme i skabet. Ligeledes er det også Gabor der er en af storfavoritterne når det gælder fornyelse og modetrends. Der er Gabor virkelig på dupperne med deres skodesignere. Før i tiden tog det lang tid for skoproducenterne at matche moden med de store sko og store skostørrelser, men sådan er det gud ske lov ikke længere. Hvis moden siger chunky såler, så har vi også masser af chunky såler i den pågældende sæson. Synes modeskabere at dyreprint skal være IN, så kan du også finde dyreprint hos os. Til det kan vi kun sige HURRA og TAK.

Danske Balschmidt er også skarpe på modens tendenser, og især deres sommerkollektioner med sandaler fås i super flotte farver der følger resten af modebilledet. 

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev