Den korte støvle er elsket af mange og

den har domineret efterårssæsonen de sidste år, og den ser ikke ud til at forsvinde foreløbigt. Det synes vi selv er rigtig dejligt, da en kort støvle kan bruges til stort set alle outfits. Den ser cool ud til et par stramme jeans og den ser flot ud til en kjole eller nederdel. De korte støvler kommer i alle afskygninger og i alverdens farver. I denne sæson må støvlen ( i følge modebilledet ) gerne være robust at se på med en tyk chunky sål. Der må også gerne være syninger i kontrastfarver og snørestøvlen a la Dr. Martens er top populær dette år.

De fine klassiske støvler i sort skind med tynd ydersål

er heldigvis stadig at finde, men det er helt sikkert den grove og mere upolerede støvle der er nemmest at finde hos vores leverandører. Leder du efter korte støvler i andre farver end den klassiske sorte farve, så se mere LIGE HER. Vi har flotte støvler i smarte farver og nogle modeller skriger efter opmærksomhed med deres flotte lak look og prangende mønstre, spænder og nitter. Tyske Gabor er storfavorit på de korte støvler, og er du fan af Gabor generelt, kan du se alle vores modeller fra Gabor HER.

Model/varenr.: BS052500
  • 43 / UK 9
Model/varenr.: DF7017
  • 43 / UK 9
Model/varenr.: Gabor07005
  • 44 / UK 9½
Model/varenr.: Jana0836
  • 45 / UK 10
Model/varenr.: Jana7955
  • 45 / UK 10
Model/varenr.: Rem02048
  • 44 / UK 9½
Model/varenr.: WL08423
  • 45 / UK 10

Om du er til de sorte klassiske ankelstøvler eller om du elsker knald på farverne når du søger en kort støvle, så kan vi tilbyde dig et stort udvalg indenfor kategorien. Alle vores korte støvler til damer bestilles hjem i størrelse 43/9 og 44/9½. Visse modeller fås op til størrelse 45.

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev