SMARTE STØVLER TIL HERRE I STR 47, 48, 49, 50, 51, 52

 

De korte støvler

har været populære de seneste år, og året 2021 er ingen undtagelse. Det er længe siden at vi har haft så bredt og stort et udvalg af korte støvler til mænd, og det er endnu længere siden, at farveudvalget har været så stort som det er nu. Den klassiske ørkenstøvle er virkelig kommet på mode igen, og da vi selv synes at det er en super flot støvle til mænd, så er det noget som vi selv jubler over. Det gør vores mandlige kunder heldigvis også, så det betyder at den korte støvle igen vil blive prioriteret når vi køber ind til næste efterår. Vores støvler fås i både glat læder og ruskind og du kan vælge Sort, Brun, Army og Grønne farver. Vores støvler fra PIUS Gabor har alle en god rummelighed i sig, så har du brug for en lidt smallere støvle, så vil vi anbefale dig at vælge snørestøvlerne, da du kan justere snørebåndene så de passer til din fod. 

Alle kan bruge

en Chelseastøvle eller snørestøvle i deres skab, og da de har en afslappet look, så kan du bruge støvlerne til arbejde, hygge med vennerne eller når du skal en tur i byen. 

Søger du varmforet vinterstøvler der samtidig er vandafvisende, så har vi naturligvis også det i butikken. Vinterstøvlerne har en udtagelig indlægssål, så her kan du bruge dit indlæg. Denne model fra Jomos er en af vores bestsellere år efter år, og med den får du en skøn varm støvle der både er i oilskin, vandafvisende og med en løs indlægssål. 

Skal du på stranden

en varm sommerdag med venner eller familie, så vil vi råde dig til at tage nogle Flip Flops på i stedet for en støvle. Støvlerne er produceret til efterår/Vinter, og på en varm dag i August vil det nok ikke føles særlig rart om tæerne. Det vidste du nok godt allerede, men nu har vi i hvert fald også sagt det :-)

Model/varenr.: WS6415
  • 47 / UK 12
Model/varenr.: Propet5926
  • 49 / UK 14
  • 50 / UK 15
Model/varenr.: Propet9915
  • 43 / UK 9
Model/varenr.: Propet39523
  • 47 / UK 12
  • 48 / UK 13
FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev