Forkæl dine fødder med en sko bredde der passer til dig.

 

Noget der kan gøre løbeture svære og decideret ubehagelige, er når løbeskoene ikke passer til fødderne. Skoene kan være for smalle eller for små, og det kan medføre ligtorne, og andre irritationer.

Hvor finder jeg løbesko med ekstra vidde?

Svaret er heldigvis nemt. Dem finder du hos Giant Shoes. Vi har brede løbesko i str. 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52.

Vi har mærker som Saucony der egner sig til den seriøse løber med mange kilometers løb om ugen, og vi har Propét der egner sig til fritidsløberen eller begynder-løberen. 

 

Hvilken bredde skal jeg vælge?

Det anhænger af behovet og fødderne. Har du standard bredde, vil vores løbesko fra Sauconi være et godt bud. Vi bestiller deres WIDE modeller hjem, og de har lidt ekstra plads i forfoden uden at være decideret XL brede. Har du en meget bred fod, så skal du kigge på vores løbesko fra Propét. De er alle vidde 5E, hvilket vil sige at de virkelig er brede, og uegnet til smal fod. Alle løbesko fra Propét har 1-2 udtagelige såler i sig, som kan give dig endnu mere plads i skoen. Bruger du indlæg, kan du fjerne begge såler, så du ikke kommer for højt op med hælene i skoene.

Brede løbesko herre

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev