Forkæl dine fødder med en sko bredde der passer til dig.

 

Noget der virkelig kan gøre vores løbetur svær og decideret ubehagelig, er når vores løbesko bare ikke passer til vores fødder. Skoene kan være for smalle eller for små, og det kan medføre ligtorne og andre irritationer som ikke er rare. I sidste ende kan det føre til at vi dropper løbeturen, som vi ellers ville have elsket hvis bare vi havde de rette løbesko på.

 

Hvor finder jeg løbesko med ekstra vidde?

Svaret er heldigvis nemt. Dem finder du hos Giant Shoes. Vi har løbesko i str. 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49,50, 51, 52 og vi sælger løbesko til den almindelige bredde fod, og til foden der kræver ekstra plads i skoen. Vi har mærker som Saucony der egner sig til den seriøse løber med mange kilometers løb om ugen, og vi har vores mærke Propét der egner sig til fritidsløberen eller begynder-løberen. 

 

Hvilken bredde sko skal jeg vælge?

Det anhænger af dit behov og dine fødder. Har du en standard bredde på dine fødder, vil vores løbesko fra Sauconi være et godt bud. Vi bestiller deres WIDE modeller hjem, og de har lidt ekstra plads i forfoden uden at være decideret XL brede. Ved du at du har en meget bred fod, så skal du kigge nærmere på vores løbesko fra Propét. De er alle med vidde 5E, hvilket vil sige at de virkelig er brede, og uegnet til smal fod. Alle løbesko fra Propét har 1-2 udtagelige såler i sig, som kan give dig endnu mere plads i skoen. Bruger du indlæg, kan du fjerne begge såler, så du ikke kommer for højt op med hælene i skoene.

Model/varenr.: Propet4472
  • 51 / UK 16
FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev