Vi tror godt at vi med sikkerhed kan sige,

at mærket Angulus kendes af stort set alle voksne danskere. Angulus er en danskejet familievirksomhed som startede deres skorejse i 1904. Angulus er nok mest kendt for deres børnesko, men de sidste år er deres kollektioner til kvinder steget enormt. Deres brede damesko med god pasform er stadig i 2021 et hit, men Angulus er også begyndt at fokusere på medium vidderne, der nok har et bredere publikum end til dem der lever på en bred fod. 

Vi er store fans af Angulus, og når du står med et par Angulus i hænderne, så har du ingen tvivl om at det er knald god kvalitet du står med. Familien har deres egen fabrik i Portugal og alt bliver tjekket og gennemgået til mindste detalje.

Vi har stort set alle typer sko fra Angulus til kvinder, og vi køber ind til både de brede fødder og ikke så brede fødder. Deres modeller laves kun i en bredde, så de modeller der har medium vidde, produceres ikke til den brede fod ( Desværre! ) 

En anden god ting ved Angulus,

er at de virkelig er oppe på beatet når det gælder om at følge moden indenfor skobranchen. De nye sko trends der kommer konstant følger Angulus trop med, og igen er kvaliteten helt i top hver sæson. 

I forår/sommer sæsonen kan du finde de fineste og moderne sandaler og sandalsko fra Angulus. Mange af dem har den ikonske rågummisål, men de er også begyndt at lave sandaler og sandalsko med en tyndere sål der giver et andet udtryk. Vi har de klassiske modeller i glat læder, og så har vi støvler og sandaler med et råt nitte-look der bare oser af lækkerhed. Alle sko, støvler og sandaler fra Angulus er skindforet og stort set alle deres modeller har en fast indlægssål i skind.

Vi elsker at købe ind hos Angulus,

da vi ved at vi aldrig bliver skuffet over deres sortiment. Kunne vi ønske os et større udvalg på de brede læster? HELT SIKKERT! Og vi håber på at det nok skal komme en dag. Indtil da, så er vi glade for at få det som vi kan få til de brede fødder.

Alle vores modeller fra Angulus købes hjem til forretningen i størrelse 43 - 43,5 - 44. Det er endnu en fantastisk ting ved Angulus, at de laver størrelse 43½ i deres sortiment. Det er der ikke mange andre skomærker der laver.

 

-78%
299,00
1.349,00
Du sparer: 1.050,00
Model/varenr.: Atc03608
  • 44 / UK 9½
FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev