Leder du efter et par gode kvalitetsgummistøvler, så er Viking mærket for dig. Norske Viking har eksisteret siden 1920 og startede i byen Askim. Viking producerer sko og støvler i vandafvisende materialer, og med tiden er det deres gummistøvler der er blevet verdenskendte. Viking laver gummistøvler til både mænd og kvinder, og deres designs er klassiske og nutidige. De laver korte gummistøvler og lange gummistøvler, og nogle af deres modeller har en blød foring i fleece. Gummistøvlerne bliver lavet af højkvalitetsgummi og mange af deres støvler har en løs indlægssål, hvilket er perfekt til dig der gerne skal have et indlæg i støvlen. 

Generelt er Viking gummistøvler til den brede side, så der er god plads til en ekstra varm strømpe. Et andet plus ved Viking, er at deres gummistøvler ikke oser langt væk af kedelig og kluntet gummistøvle. Der er mange flotte farver at vælge i mellem, og deres udseende passer fint med hverdagsgarderoben. 

Vi sælger Viking gummistøvler til damer i størrelse 43 og 44. Ofte bestilles der også størrelse 42 hjem fra Viking, da de har en tendens til at være til den store side. Har du en smal fod, vil vi ikke anbefale Viking til dig, da de med stor sandsynlighed vil blive for brede til dig.

Model/varenr.: Viking2601
  • 43 / UK 9
Model/varenr.: Viking6692
  • 42 / UK 8
  • 43 / UK 9
FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev