NU SKAL DET VÆRE... :-)

 

Stort set alle virksomheder rundt om i verdenen har måtte tænke i nye baner under Corona pandemien. Butikker har måtte lukke ned, og se deres varelager stå og samle støv i flere måneder. Heldigvis for de sociale medier på den front.

Vi har haft en nedlukning, men den tog stadig hårdt på os, lige så vel som den gjorde i mange andre virksomheder. Mens vi var lukket ned i forretningen, oplevede vi, at mange butikker begyndte med LIVE SESSIONS til deres kunder og responsen virkede til at være utrolig positiv.

DERFOR

har vi besluttet at hoppe med på vognen i 2022. Det ER bare noget andet at se skoene LIVE, og da vi jo selv lever på større fødder end gennemsnittet, tja hvorfor så ikke bare sprænge ud i det.

Vi holder vores første LIVE til foråret, hvor der vil være kommet fine nye forårsvarer som du kan se os have på, samt få lidt info omkring hver model ( Er skoen bred eller smal? Hvilket materiale er skoen lavet i? Har skoen løs indlægssål? Er den stor eller lille i størrelsen o.s.v. )

Om det bliver et hit hos os at lave LIVE SESSIONS, det må tiden vise, men vi skal selvfølgelig nok informere dig om dato og tidspunkt i god tid, så du får bedst mulighed for at kigge med. Under LIVEN vil der selvfølgelig også komme lidt rabatter til dig og en konkurrence hvor du kan vinde et gavekort på 500 kr. 

 

Dette var årets første indlæg, og det gik da sådan set meget godt synes jeg :-) Alt nyt kan virke svært i starten, men hvis man ikke prøver sig frem, så er det nemt at stå fast det samme sted, og det gider vi ikke længere.

Håber at du har lyst til at læse med på næste indlæg som kommer i løbet af få dage.

Jeg ønsker dig en god aften og naturligvis et godt nytår :-)

 

Hilsener fra Michaéla 

Indlæg skrevet d. 12/1-2022

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev