Og vi har mange på hylderne til damer i str 43 & 44 :-)

 

Nogle kalder dem for pantoletten, andre kalder dem smutters og nogle siger Stik i sandalen. Jeg ved faktisk ikke hvad det korrekte ord er, men de fleste fagfolk som jeg har mødt på skomesserne kalder dem for pantoletten.

Hvad er så en pantolette?

Pantoletten er den åbne sandal som du nemt kan stikke foden i og så afsted ud af døren. Altså en sandal uden bagkappe, hvor der ofte sidder remme over forfoden eller et fuldt stykke skind, canvas eller andet materiale. Nogle pantoletter kan du justere og lukke med et eller flere spænder og på andre pantoletter sidder der velcro til at lukke med.

Dame sandaler i store størrelser har vi altid masser af i sommerhalvåret. Det svinger dog lidt med pantoletterne, da de har en tendens til at ryge ud og ind hos leverandørerne. I år 2022 skal jeg da lige love for at de bliver flot præsenteret på hylderne.

Få kunder synes at de får store fødder af at have en pantolette på. Til det vil jeg sige at det helt kommer an på hvilken model du vælger. I denne sommersæson er den tykke chunky sål på mode, og det kan naturligvis godt øge synet af din fod. Sidder der vandrette remme på tværs af skoen, vil det dog bryde det "store look" og pantoletten vil syne mindre. Se eksempler nedenfor.

 

3 farvet pantolette fra Gabor / Pris 849,-

 

 

Balschmidt pantolette i brun læder / Pris 699,-

 

 

Westland pantolette i sølvfarvet skind / Pris 699,-

 

Kan du godt lide det klassiske Birkenstock udseende, så har vi også modeller til dig. Vi har forsøgt at få Birkenstock på hylderne, men de optager ikke nye kunder pt. har vi fået af vide. Heldigvis har vi andre mærker som ( i vores verden ) gør det bedre. Særligt fordi vores mærker som Gabor, Haflinger og Remonte også lægger stor vægt på komforten i deres pantoletter. Med dem får du en rigtig god forfodsstøtte og svangstøtte samt et super flot og feminint look. Tjek nogle af dem ud her:

 

Haflinger pantolette i brun læder / Pris 649,- 

 

Gabor pantolette i sort skind / Pris 849,-

 

Gabor pantolette i farven Rose / Pris 849,-

 

Haflinger pantolette / Pris 549,-

 

Vi har mange andre pantoletter på hylderne, og du kan se dem alle LIGE HER.

Søger du en sandal med udtagelig dæksål, så kan vi også hjælpe dig med det. 

 

 

 

Leter du etter damesko i størrelse 43 og 44? Besøk vår butikk like utenfor København og se vårt enorme utvalg av damesko i store størrelser. Husk at vi trekker fra moms når du bor utenfor EU.

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev