Kært barn har mange navne.

Nogle kalder den for loaferen, andre kalder den for mokkasinen og de sidste kalder den for hytteskoen. Der er mange betegnelser for den fine sko uden snørebånd som man lige kan stikke i, inden man skal ud af døren. Lad os her kalde den for loaferen for at holde teksten lidt mere enkel. Loaferen fås i en utal af udgaver, og som moden er i 2021/2022 skal den udvendige sål helst være så chunky som muligt. Loaferen var før i tiden en tung satan at have på, men det har heldigvis ændret sig i takt med teknologien, så i dag vejer en loafer næsten ingenting.

Spørger man de hardcore skofolk, så er der forskel på loaferen, mokkasinen og hytteskoen. Vi oplever dog i vores butik, at kunden ofte siger ja tak uanset om vi viser det ene design eller det andet. Danskere er generelt vilde med loaferen, og særligt det ældre publikum vil gerne have en loafer på fødderne. Den kommer i mange skind-varianter og smukke farver og print hvis man er til den slags. Den fås naturligvis også i den klassiske sorte farve, der aldrig går af mode. Store sko er generelt svære at opstøve, men heldigvis har alle vores producenter ofte en loafer med i deres kollektioner. Gabor udvikler nye loafer designs hvert år, og de producerer heldigvis også størrelse 43 og 44 på disse. 

En anden bestseller producent på loaferen er Angulus. De laver de lækreste loafers i glat skind og ruskind og begge modeller har den klassiske Angulus rågummisål som mange er fan af. 

Mix f.eks. dine loafers med et par smarte blå jeans, det er altid et flot match og giver et klassisk look.

 

 

Hollandske Babouche er super dygtige til at lave loafers, og der kommer løbende nye loafers på hylderne fra dem. De laver smukke farver og de har virkelig fokus på modens tendenser. Alle deres sko laves i store størrelser, og det er vi rigtige glade for, da vi selv er vilde med deres sko. Hold øje her på siden, da der snart kommer nye spændende loafers hjem til butikken og selvfølgelig også her på shoppen.

STORE SKO HOS GIANT SHOES.

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev