IKKE OS I HVERT FALD!

 

Året 2022 er i gang, og vanen tro, så er vinterudsalget også i gang. I løbet af få uger vil det vælte ind af døren med store og små kasser, proppet med skønne nye sko og sandaler. Januar er altid lidt tung at komme igennem, men måneden går alligevel hurtig, og før vi får set os om, så er vi i fuld gang med Februar. På det her tidspunkt af året er det altid lidt træls at kigge på de samme støvler som jeg har kigget på de sidste 4-5 måneder, og derfor bliver FANTASTISK snart at kunne pakke forårssko og sommersko ud.

 

For at inspirere dig

på, hvad der venter lige om hjørnet, så kommer der nedenfor lidt billeder fra Gabors lager, med modeller som vi går og venter på. Der kommer selvfølgelig MANGE flere modeller, og følger du med her på bloggen, så vil der i næste indlæg blive vist nogle flere modeller til dig. Måske er der en model som du gerne vil se til vores LIVE arrangement, og i så fald, så husk at give os besked, så vi kan sætte skoen på listen. Det kan du gøre via IG eller Facebook.

Skoene på listen er som sagt ikke ankommet endnu, så du kan derfor ikke købe dem nu. Når de kommer, så smider jeg et link ind i produkt-teksten under billedet der vil guide dig hen på skoen i shoppen :-)

Indlæg skrevet d. 25/1-2022

 

 

GABOR SANDAL I MØRKEBLÅ NUBUCK

STØRRELSE 43, 44

PRIS 699,-

 

 

GABOR SANDAL I BRUN RUSKIND

STØRRELSE 43, 44

PRIS 699,-

 

 

 

 

GABOR SNØRESTØVLE I CARAMEL NUBUCK

STØRRELSE 43, 44

PRIS 1099,-

 

 

 

GABOR PANTOLETTE I ROSA MED 2 SPÆNDER

STØRRELSE 43, 44

PRIS 849,-

 

 

 

SORT GABOR SANDAL I GLAT SKIND

STØRRELSE 43, 44

PRIS 799,-

 

 

 

ROLLING SOFT SNØRESKO I BLÅ NUBUCK

STØRRELSE 43, 44

PRIS 899,-

 

 

 

GABOR SORT SKIND PANTOLETTE MED CHUNKY SÅL

STØRRELSE 43, 44

PRIS 899,-

 

 

 

GABOR, PUDDER NUBUCK SNØRESTØVLE 

STØRRELSE 43, 44

PRIS 899,-

Se på shoppen

 

 

 

GABOR SNEAKER I SORT SKIND / VIDDE H

STØRRELSE 43, 44

PRIS 1099,-

Se på shoppen

Jeg er en af de kvinder der altid er spændt på, hvad mine ynglings butikker får hjem af nye varer. I dette indlæg viser jeg dig lidt af de kommende nyheder fra Tyske Gabor. Gabor er et af mine egne favorit mærker når det gælder sko, og jeg ved med 95 % sandsynlighed, at de sidder godt på mine fødder. I de næste blog indlæg vil jeg vise dig flere nyheder som vi i spænding går og venter på. Alle nyheder bestilles hjem i str. 43 og 44 og jeg gør mit bedste for at få skoene online så hurtigt jeg kan. 

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev