Alle kvinder bør eje mindst ét par Rollingsoft sko! 

 

Nu sidder du måske og tænker: "Hvorfor bør jeg det? Hvad er der så fantastisk ved et par Rollingsoft damesko, og hvorfor hedder de egentlig Rollingsoft? Kan man rulle på dem eller noget?"

Jeg ved også, at når dette indlæg bliver tilgængeligt for Jer, så vil rigtig mange af Jer sige:

"JA for filan. Det skal alle helt sikkert. Jeg har 2, 3, 4, eller 6 par allerede, og jeg elsker dem alle fra første sekund jeg tager dem på om morgenen. Har I fået nye på lager? Nye farver? Nye skindtyper? Nye...."

Og jeg kunne blive ved......

Jeg selv er den glade ejer af 4 par Rollingsoft sko, og de er mine evige og altid sikre følgesvende på mine fødder, når jeg skal på lange messedage i udlandet hvor jeg går og står i rigtig mange timer.

Om aftenen når jeg returnerer til mit hotel, tager jeg mine sko af ( fordi det er nu altid rart at lufte fødderne efter 8 timers indespærring.) og mine fødder takker mig for at have valgt noget godt og behageligt fodtøj.

Hvad er det så der gør Rollingsoft skoene så fantastiske?

Svaret er nemt. Det er sålen der gør det hele!

Den er stødabsorberende og følger dine fødders gang når du går. Skoens bue følger dig fra din hæl til din midtfod og slutter af under din forfod. Det gør den igen og igen og igen og igen. Lige indtil du er færdig for dagen, og skal have dine hjemmesko på.

Udover sålens fantastiske komfort, så er resten af skoen i så god kvalitet at de kan holde i rigtig lang tid. Gabor, som står bag Rollingsoft begyndte med den simple og klassiske snøresko som vi købte ind i mørkeblå nubuck. Dette er efterhånden ret mange år siden, og vi er (ligesom mange andre) glade for, at skoen blev en succes verden over.

I dag laver Gabor Rollingsoft også sandaler, moderigtige sneakers og vinterstøvler. Alle modeller med det til fælles, at de har den skønne komfortable gængesål med funktioner du lige har læst om.

I dag laves der mange Rollinsoft modeller i størrelse 43/9 og 44/9½ til damer, og de er heldigvis også begyndt lige så stille, at øge deres størrelser op til str 10/45 og str 11/46.

Vi håber selvfølgelig på, at Gabor vil gøre det endnu i nær fremtid. Vi har afsindig mange damekunder som elsker Rollinsoft, og som vel nok forstået efterhånden, så gør vi det også selv.

Som noget nyt her i 2022 er Rollingsoft også begyndt at producere sko til mænd, og dem har vi naturligvis også bestilt til vores mandekunder. De fås i størrelse 47, 48, 49 indtil videre og du kan se alle modeller lige HER. De første leveringer er ved at være udsolgt, men der kommer friske forsyninger inden længe.

 

 

 

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev