Leder du efter hjemmesko / Sutsko der kan lune dine fødder, så bliv lidt længere på denne side. Vores leverandør Haflinger producerer skønne og komfortable hjemmesko / Sutsko i 100 % uld. Vi har hjemmesko i størrelse 43, 44, 45 til damer, og du kan finde flotte farver i blandt modellerne. Du kan få hjemmesko med eller uden bagkappe, og nogle af skoene har også en udtagelig indlægssål. Søger du også hjemmesko til din mand, kæreste eller bror, så kan du se vores hjemmesko / Sutsko til mænd lige HER. Alle vores herre hjemmesko fås i størrelse 47-50 og nogle få modeller fås op til størrelse 52.

Et par uld hjemmesko i julegave er altid et hit hos de fleste af vores damekunder, og det er altså en bonus at de samtidig har et flot og feminint udseende. Vi er selv storforbrugere af Haflingers hjemmesko, og især deres helt nye model Petra er en fornøjelse at have på med dens bløde varme foring der omkranser hele dine fod. Mums siger vi bare!

-40%
Model/varenr.: Haflinger7914
  • 43 / UK 9
-40%
Model/varenr.: Haflinger8047
  • 45 / UK 10½
-40%
Model/varenr.: Haflinger8302
  • 46 / UK 11
-40%
Model/varenr.: Haflinger355
  • 43 / UK 9
-40%
Model/varenr.: Haflinger5728
  • 43 / UK 9

"Skønne, fine, søde og super behagelige." er ord som vores kunder bruger om vores hjemmesko / Sutsko til dame fra Haflinger. Alle vores hjemmesko til kvinder kan du købe i størrelse 43, 44, 45. Hold dine fødder varme i vintermånederne, og skønt tempereret i sommermånederne med hjemmeskoene i uld. Det er nemlig det gode ved ulden fra Haflinger. Den er temperatur regulerende, så du kan have hjemmeskoene på året rundt. Vores nye hjemmesko / Sutsko fra Balschmidt er allerede blevet en succes, og især den grønne army farve hitter i år. Heldigvis har vi fået en ekstra levering af den, så lige nu er den på lager i både str. 43 og 44. Du kan selvfølgelig se den lige her via linket.

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev