STORE FØDDER KRÆVER STORE GUMMISTØVLER

 

Alle der bor i Danmark bør have sig et par gummistøvler. Vi har mange regnvejrsdage i Danmark, og det er altså ikke særlig morsomt at drøne byen rundt eller gå en lang tur i skoven med hunden, for at opdage at man har fået våde strømper og kolde tæer. Vi sælger gummistøvler med højt skaft til mænd i størrelse 47, 48, 49, 50, 51, 52 og alle vores modeller er i god kvalitet. De fleste af vores gummistøvler er i kraftig gummi, så de holder på varmen uden at brænde dine tæer.

De fleste modeller

har også en udtagelig indlægssål, så du kan bruge dit indlæg hvis du har sådan et. Har du en smal fod, kan vores modeller blive lidt for brede til din fod. Mange mærker lægger lidt ekstra bredde på når det gælder gummistøvler, så der skal du eventuelt lægge en ekstra sål i eller i hvert fald bruge en noget tykkere strømpe. Leder du i øvrigt efter strømper som du kan passe, så kan du se alle vores herrestrømper i store størrelser LIGE HER.

Update grundet Covid 19: Vi har store vanskeligheder med at få leveret gummistøvler i 2021, og derfor er der få modeller på lager. Vi har bestilt et stort parti som vi går og venter på, men vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige hvornår de ankommer i butikken. Vil du skrives op til at par, kan du kontakte os i butikken og så får vi skrevet dig ind i vores bestillingsbog. 

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev