Hvem elsker at have våde fødder

når det styrter ned og man skal på job eller ud med hunden eller barnevognen. Det gør vi i hvert fald ikke. Heldigvis kan et par gummistøvler i god kvalitet hjælpe os og dig i fremtiden. Vi har fine kortskaftet gummistøvler i størrelse 43, 44, 45 og medium høje gummistøvler også i størrelse 43 og 44 fra norske Viking. Vores modeller er til den rummelige side, så du kan bruge et tyk strømpe eller putte en ekstra sål i, så den også giver dig lidt ekstra varme til dine fødder. Brug vores gummistøvler når du skal en tur i skoven eller gå i sandet en kølig vinterdag. Vores gummistøvler med foer er populære året rundt, og selvom den bløde fleece luner dine fødder, er den ikke brændende varm i sommerhalvåret. Støvlen fås også uden foring, og den er selvfølgelig ikke så varm som den med foring.

Vi er hele tiden på udkig

efter nye gummistøvle producenter, og kender du et skomærke der laver gummistøvler til damer som går op i størrelse 43, 44, 45, hører vi gerne fra dig. Vi drømmer om feminine og sjove gummistøvler med bomber, tern, blomster og andre sjove og hyggelige designs. Vi vil gerne have både de korte gummistøvler og de lange gummistøvler, da vi har kunder til det hele.

 

Gummistøvler er uundværlige når man bor i Danmark, men heldigvis kan en gummistøvle godt være både praktisk og smart på samme tid. Tidligere var en gummistøvle tung og klodset at have på, og man skulle anstrenge sig for at få støvlerne med sig. Sådan er det ikke længere, og i dag er producenterne gode til at kombinere det bekvemme med det feminine udseende. 

 

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev