Bruger du str 45 i damesko?

 

Så kan du godt begynde at glæde dig! 

Fra efteråret 2022 begynder vi at sælge størrelse 45 igen til damer. Grundet Corona, manglende turister i Danmark og knap så gode salgstal, valgte vi sidste år at stoppe med størrelse 45 i butikken og online. Dette har I selvfølgelig været kede af, og det har vi bestemt også været.

Nogle få kunder følte det som en personlig vendetta, og vi modtog nogle knapt så søde emails og beskeder på Facebook. Dem blev vi naturligvis kede af at læse, og vi synes ikke at sådanne negative beskeder var på sin plads. 

Vi har dog utrolig mange søde og trofaste kunder som har støttet os og forretningen i mange år, og vi er derfor kommet frem til at vi SELVFØLGELIG gerne vil hjælpe Jer fremover med jeres sko-indkøb. 

På nogle få mærker vil der ikke komme str 45 til efteråret, da deadline for ordre bestillinger er overskredet. Vi har dog heldigvis andre mærker hvor vi forsat kan nå at bestille hjem til Jer.

Som et lille tip indtil efteråret starter, så er der en del modeller på forår/sommer kollektionen som er store i størrelsen. Du kan se de indvendige sål-mål i produkt beskrivelserne, og er de ikke (ved en fejl) blevet udfyldt, så kontakt os for mål info.

Som altid begynder efterårsleveringerne at komme i August/September, så hold øje med shoppen eller følg os på Facebook eller Instagram. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du besked når størrelse 45 kommer hjem. Følg linket HER, så bliver du guidet til forsiden af shoppen, hvor du nederst på siden kan tilmelde dig.

Vi håber at I bliver lige så glade for nyheden som vi er :-)

Mandagshilsener fra

Michaéla

 

Indlæg skrevet d. 7/3-2022

 

Jubiiii, vi starter med størrelse 45 igen til damer. Leveringerne begynder i efteråret 2022. Der kommer sneakers, korte støvler, Lange støvler, Vinterstøvler og meget andet lækkert hjem til dig der har brug for str 45.

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev