De få butikker der måtte have et sortiment af damesko og herresko i store størrelser, er ofte placeret bagerst i butikken, og helst uden så megen fokus. Hos os bugner det med sko i store størrelser, og uanset hvor hen du kigger, bliver du mødt af damesko & herresko i større størrelser. Vi har desuden gjort det nemt for dig. Vores størrelser står samlet i forretningen, så hvis du bruger størrelse 43 til damer, så er samtlige modeller i str. 43 stillet frem, og du kan fluks gå i gang med at kigge, røre og naturligvis prøve skoene. Det samme er gældende om du bruger størrelse 44 til damer eller størrelse 47 eller str. 50 til mænd. Der får du også hurtigt et overblik over de tilgængelige modeller som vi har på lager. Smart ikke? 

Mange nye kunder bliver positivt overrasket når de træder ind i forretningen første gang. Aldrig har de set et så stort og alsidigt sko-sortiment i Danmark når det gælder store sko, og vi kan jo bare glæde dig med, at flere nye modeller og mærker kommer til hvert år. 

Som noget relativt nyt, sælger vi nu også herresko i størrelse 42-46 med XL bredde. Det er ikke nemt at finde brede herresko uanset hvilken størrelse du bruger, og det vil vi gerne hjælpe dig med at finde. Du kan købe dine sko her på webshoppen, og du kan lægge din vej forbi Søborg hvor vi står klar til at hjælpe dig 6 dage om ugen.

Har du nogle spørgsmål, så ring eller skriv en mail til os. Så prøver vi at guide dig bedst mulig, til at finde den helt rette sko til dig. 

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev