Man går som regel ikke galt i byen

med et par ballerinasko. Den kan bruges til stort set alle lejligheder, og ofte fås en ballerina i flere forskellige skindtyper som glat skind, nubuck eller ruskind. Stort set alle vores ballerinaer laves i skind, og Gabor er storfavorit på ballerinaer i store størrelser. De produceres alverdens ballerinaer, og flere af dem går heldigvis op i størrelse 43, 44 og 45. Nogle bruger ballerinaen til arbejdsbrug, andre til fester og pænere brug.

Ballerinaen er god til

at peppe ens hverdags outfit op og den kan samtidig skrue lidt ned for den elegante festkjole. Vi har ballerinasko i stort set alle farver, men farverne sort og blå er de klassiske farver som mange er glade for. Om sommeren må der gerne være lidt mere knald på farverne, så der er det den røde, gule, beige og grønne farve der tager over. 

På ballerinaer fra Gabor har vi tre forskellige vidder som du kan købe. F, G og H vidde. Vidde F er den smalleste og vidde H er deres bredeste ( H er ikke decideret bred, men der ligger lidt ekstra volume i forfoden, og gør skoen lidt mere behagelig at have på synes mange. 

 

Model/varenr.: Atc7753
  • 43 ½

Hos os finder du et stort udvalg af diverse ballerinatyper. Alle vores ballerinaer fås i størrelse 43, 44 og nogle modeller fås op til størrelse 45. Flere har udtagelig indlægssål som du kan erstatte med dit eget indlæg. 

FORRETNINGEN
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev